Bröllopskoordinator, dekoratör/stylist

Savanna Fihnn 

Varför anlita en bröllopskoordinator?

Som bröllopskoordinator ansvarar jag för att ert bröllop blir exakt som ni tänkt er. Kanske har ni inte själva den tid eller kunskap som behövs för att genomföra just ert drömbröllop? Genom att lämna över ansvaret till mig kan ni tryggt slappna av och njuta fullt ut, både före, under samt på den stora dagen.

Jag hjälper er att planera tema och detaljer som speglar era stilar och personligheter genom hela bröllopet, från inbjudningar till tackkort. Ni fattar de avgörande besluten och tillsammans tar vi fram de perfekta lösningarna för er. Jag har stenkoll på de senaste trenderna inom bröllop och hjälper till med en checklista på allt ni behöver tänka på när ni planerar ert bröllop.

Ni bestämmer vad ni vill ha hjälp med. I praktiken fungerar jag som en hjälpande hand med både stort och smått, allt från att ta fram de perfekta inbjudningskorten till att hämta brudgummens kläder på kemtvätten. Jag kommer med tips och råd och ordnar med rent praktiska detaljer som bokningar och kontakt med leverantörer. Jag är även med under bröllopsdagen om så önskas som ett extra stöd och för att se till att allt flyter på som det ska.

Under den inledande konsultationen diskuterar vi era önskemål och tittar på vilken lösning som passar bäst. Jag ger er tips och idéer tillsammans med en checklista som omfattar vad ni bör tänka på när ni planerar drömbröllopet. Vill ni därefter ha mer hjälp tar jag fram ett prisförslag för koordinering.

Min bakgrund och kompetens

Jag har arbetat som bröllopskoordinator i 8 år och planerat bröllop och förlovningsfester för både lokala brudpar och för de som önskar gifta sig i Sverige fast bor i annat land.
Har arbetat i brudklänningsbutik och hjälp blivande brudar hitta sin drömklänning och även hjälpt dem styla hela looken som framhäver deras personliga stil.

Jag har eftergymnasial utbildning i ”Fashion Design” som jag läste i London. Har gått mönsterkonstruktions med inriktning mode och design och även utbildat mig till möbelsnickare. Detta tillsammans med ett brinnande intresse för inredning och eventplanering har jag en perfekt kombination och plattform för mitt yrke.

Inledande konsultation: 2000 kr

Kontakt:
savanna.fihnn@gmail.com
0707- 488523

 

Referenser:

”Tack så hemskt mycket!! Vårt bröllop blev helt fantastiskt och vi hade en av de mesta kärleksfulla och glada dagarna i vårt liv. :)
Du gjorde ett superbra jobb och vi är så tacksamma för allt du fixade. Festlokalen blev så fin och vi fick höra många positiva kommentarer från våra gäster. Det var väldigt lätt att samarbeta med dig vilket gjorde oss lugnare under stressen inför vår stora dag. Tack!” – Karen och Daniel

Läs och se mer från Karen och Daniels bröllop här

 

”Tack ännu en gång för all hjälp. För alla råd och tips till en förvirrad brud hehe. Jag har verkligen uppskattat din hjälp, du kunde förstå mina tankar när inte ens jag gjorde det och lokalen blev precis som jag ville det. Både jag och Eric är så nöjda med dagen den kunde inte bli mer perfekt. Du kommer vara min rekommendation till framtida brudar. Och jag menar varenda ord. När ingen av ens vänner har gift sig känner man sig lite lost i hur man ska lägga upp allt och vad man ska tänka på, hur man ska budgetera osv. Så du var verkligen personen som gav mig en bra grund och som förstod mig.”
– Sara och Eric

saraochericcollage
Läs och se mer från Sara och Erics bröllop här

 

”Thank you Savanna for all your hard work, you are a star – We couldn’t have done it without you”
-Liz and Stephan

test
Läs och se mer från Liz och Stephans bröllop här

 

”Det är tack vare dig som vi har kunnat sova i natt”
-Brudgummens föräldrar


Läs och se mer från Hanna och Philips bröllop här

 

”Vi kan varmt rekommendera Savanna! Hon hjälpte oss med att få det magiska bröllopet vi länge drömt om.
Med våra önskemål i fokus under hela resan och med hjälp av Savannas fantastiska öga för detaljer, guidade hon oss genom hela bröllopsdjungeln.
Det började faktiskt med en moodboard som såg ouppnåelig ut. Vi trodde faktiskt att vi satt ribban för högt, speciellt med tanke på vår budget. Men med hjälp av Savanna fick vi till den perfekta dagen vi aldrig kommer glömma!”
-Alexandra och Torbjörn

Alex och Tobbe


”Det är inte ofta en person kan förstå, någon som inte riktigt vet vad de vill, men det gjorde Savanna! Våra diffusa idéer och tankar omvandlade hon snabbt till bilder, förslag och verklighet. Var gång förundrades vi över hur hon kunde förstå oss när vi knappt själva gjorde det. Vi är tacksamma för all hjälp vi fick av henne, som gjorde att vi kunde slappna av och vara lugna inför den stora dagen.
Savanna hjälpte oss från start till slut, hon hjälpte oss med bla att hitta de vackra inbjudningskorten, hon kom med förslag på dukningen som vi också sedan valde och hon var även med mig när jag träffade sömmerskan så att alla ändringar på min klänning blev exakt som jag tänkt mig.
Men framför allt var hon med på bröllopsdagen och koordinerade allt så det flöt på enligt plan. Hon dukade och dekorerade hela lokalen och vigselplatsen, hon visade DJ, band osv var de skulle vara och hjälpte även personalen att dekorera tårtan mm, så att vi inte behövde oroa oss för något. Om det var något som gick fel under vår bröllopsdag så har vi fortfarande ingen aning om det, då det fixades till innan någon hann märka något”

– Sarah och Anders
sarah och anders

Läs och se mer från Sarah och Anders bröllop här

 

För mer inspiration kolla in BRÖLLOPSINSPIRATION- TEMAN OCH FÄRGER klicka här

 

 

[contact-form-7 id=”2594″ title=”Kontaktformulär 1″]