Bröllop på Örenäs slott

Efter att ha flyttat till Norge blev Hanna och Philip förälskade i både varandra och i friluftslivet. De blev nämligen ihop matchade av deras föräldrar som är arbetskollegor när Hanna skulle flytta till grannlandet som Philip hunnit bekanta sig med en tid innan.

Nu åker de både längdskidor och har bestigit berg ihop och hur bjuder man då in den nya livsstilen i sitt bröllop? Jo, de tog fram ett monogram med berg som bakgrundsymbol, de döpte borden efter berg de bestigit och namnskyltarna var små berg av trä som placerades vid varje stol, tom placeringskorten utanför matsalen satt på längdåkningsskidor som skröt om årliga Vasalopp. Även backdropen var format som ett berg med ”snö” på och kolla in tårtan längre ner =)

Och det var jag som fixade så att deras vision kom till liv. När jag dekorerade de vackra salongerna på Örenäs slott under bröllopsdagen kom föräldrarna till brudparet in och tackade och sa ”Det är tack vare dig som jag har kunnat sova i natt”, så fint att få höra.

Koordinering/dekorering: Savanna Fihnn/Savannas Drömmar
Plats: Örenäs Slott
Fotograf: Loke Roos