Sarah och Anders 2014-06-14

Lördagen den 14 juni var det bröllop för Sarah och Anders. Det blev en underbar dag med strålande väder och kvällen var en en sån kväll som man aldrig vill ska ta slut.

För mig som bröllopskoordinator har detta varit ett super kul uppdrag då jag varit med från början till slut.
Vi har diskuterat ställen att vara på, färgtema, varit och provat klänningar, jag tog fram alternativ till inbjudningskorten efter stil och tema, vi har planerat in i minsta detalj och sen haft ’pysseldagar’ och satt ihop allt. Så här i efterhand har vi kollat upp att vi skickat närmre 1200 bilder till varandra. Lite väl kanske, men bra blev det! =)  På själva bröllopsdagen åkte jag mellan lokalen och hotellet där bruden befann sig för att ta lämna ett ’emergency kit’ med champagne, rawfoodbar, tuggummi, näsdukar, en liten fläkt och sist men inte minst, en lapp från brudgummen. Jag tog lite bilder bruden, kolla så att slöjan satt som den skulle och att hon var i tid till fotograferingen, medan jag tillsammans med några vänliga själar gjorde i ordning lokalen för middag och fest.

Lund
Hotel: Grand Hotel
Vigsel: Fontänen vid AF borgen
Fetsen: Tegnérs

Den vackra brudklänningen som jag passat under tiden, långt bort från nyfiken brudgum och små barnhänder. Klänningen är från Proms & Weddings i Malmö som också gjorde lite ändringar för att den skulle bli precis så som bruden ville ha den.

DSC_0265

sarahochandersklänning

När klänningen var klar och hemma hos mig, passade jag på att brodera in bröllopsdatumet i blått ”something blue”. Bruden fick också en säkerhetsnål med amuletter för ”something new, something old, something borrowed” Allt efter Amerikansk tradition, eftersom hon har bott i USA.

DSC_0211

sarahochAnders2

Grand hotel i Lund

sarahochanders7

sarahochanderstärnor

sarahochanders6

DSC_0370 (2)

sarahochanders8

sarahochanders11

DSC_0418

sarahcohanders13

sarahochanders16

sarahochanders17

sarahochanders26

DSC_0524 (1)

sarah vintage

DSC_0637 (2) DSC_0646 (1)

DSC_0696 (2)

DSC_0701 (3)

sarahochanders20sarahochanders18sarahochanders21

Några få detaljbilder, middagen i Tegnérs matsalar och cakepops till tårtan, herr och fru och gästerna är strödda med guld! =)
sarahochanders22

DSC_0848

Visdomsord från mig och Marcus framför backdrop’en som jag gjorde.
Fler bilder på alla detaljer kommer med fotografens bilder, tänkte då visa mer exakt vad det är jag som ”bröllopsfixare” stått för.

Länge leve kärleken!

2 kommentarer

  1. Det va en helt fantastisk dag och mycket tack vare allt du ordnat både innan och under bröllopet. Inte alla som kan slappna av så mycket under sin dag och säga varje gång någon i personalen frågade om något; ”Hör med Savanna hur vi ska göra”
    Vi är såå nöjda med allt!

Kommentarer är stängda.