Jul i mitt hus

Jag vill ha jul nu!! Eller jag vill iaf ha en julgran, för jag har världens finaste julgrans ”kulor”som väntar på att bli uppvisade och beundrade.
Förra året köpte jag jätte fina julgranskulor i glas på…. ICA Malmborgs (!!) men då var de ganska dyra och jag lite snål för vi skulle inte fira jul i Sverige, så jag köpte bara två paket och tänkte ’ja, nästa års gran får iaf 8 sketa snygga kulor’ och så är jag på Malmborgs för några dagar sen och då har de samma kulor till salu och de har banne mig sänkt priset till 9.90kr förpackningen!! och vad gör jag!? Jo, jag köper ALLA, men kommer ändå inte upp i summan som jag gav för de två förra året. Glad och lite bitter på samma gång, men mest glad för att jag inte köpte fler förra året och för att de hade dem i år igen och att de var så billiga i år och för att de är så fina och så underbara och så..
så nu sitter jag här och väntar vid mitt fönster på att de ska börja sälja granar på torget.

savannasdrommar.se jul1

Och som att det inte skulle vara nog så hittade jag fin fina mini julgranskulor på Söstrene Grenes i veckan, älskar Söstrene Grenes, hittar alltid massa fint där!

savannasdrommar.se jul3

savannasdrommar.se jul2

savannasdrommar.se jul4

savannasdrommar.se jul

savannasdrommar.se jul6

savannasdrommar.se jul7

Åh! se så fint det matchar!
Ni som följer mig på Instagram har ju sett att jag redan julpyntat för fullt, tar man in julen tidigt kan man också ta ut julen tidigt för att göra plats åt våren.
Så nu sitter jag här i mitt vardagsrumsfönster och tittar ner på torget och väntar och längtar…

Comments are closed.