Sonay + Alex

Sitter och letar inspiration till vänner som ska gifta sig till sommaren, ni kan följa vår inspirationsboard på min Pinterest och då blev jag påmind om att jag inte delat med mig av bröllopet som var i somras!!

Sonay + Alex

Vacker och förväntansfull brud

Sonay & Alex 20

Sonay & Alex 30

savannasdrommar.se sonay och alex1

Sonay & Alex 46

Sonay & Alex 27

Sonay & Alex 38

Sonay & Alex 41

Sonay & Alex 42

Jag har turen att ha en vän med bakgrund från ett dansande land, ja jäklar vad man dansar, är det fest, är det dans och då dansar man från första stund och genom hela dagen och alla dansar! När vi tar emot brudparet på Tolånga, så öppnar en släkting alla dörrar på sin bil och på med högsta musiken och alla börjar dansar! Jag har aldrig varit med om något liknande och jag älskade det! Denna dag och kväll var en perfekt blandning av Svensk och Persiskt, det var så kul och verkligen festligt!

bild (5)

bild (4)

Sonay & Alex 74

Sonay & Alex 91

savannasdrommar.se sonay och alex3

Sonay & Alex 82

Ett härligt minne är när pappas telefon ringer mitt under hans tal och syster svarar och det är pappas bästa kompis som vill gratta och fråga hur alla mår och tycker att de borde komma hem till honom oftare, vänskapligt och kärleksfullt. Det är sånt här, sånt som man inte kan planera eller rå för som händer under dagen som jag tycker bäst om, så om bruden skulle snubbla, vad gör det så länge hon inte gör sig illa!? eller att telefonen ringer under talet!? Det är sånt som gör det personligt och faktiskt avslappnat.

Vigseln var i Alexs föräldrars trädgård och middagen/festen på fina Tolånga, man kan ju säga att det hade tur med vädret!

DSC_0316

DSC_0319

DSC_0366

Inte bara var jag tärna utan jag hade hand om färgval, ansvarade för dekorationer, blommor och jag gjorde även brudbuketten och killarnas corsage.
Färgtema blev varm gul, Sonay är gul så det var självklart och det tillsammans med rosa och en orange ton som passar fint till guld.

Jag köpte snittblommor på torget och krukblommor från större blomsterbutiker

savannasdrommar.se sonay och alex2

Fint med blommor i kopp, blir en fin färgklick som inte tar allt för mycket uppmärksamhet och som inte står i vägen för att se personen som sitter mitt emot. Ganska tråkiga krukblommorna som tex Pelargon blir otroligt vackra när man trycker ihop blombollarna till en stor bukett eller så här, utan stjälk och blad tillsammans med andra blommor. Nejlikan är också en blomma som har ett tråkigt rykte om att vara en begravningsblomma, men kolla på själva blomman så vacker, använd den på samma sätt.

Sonay & Alex 52

Servettring av band i de valda färgerna och med guldsigil av Alex familjs sköld, denna kom även igen på inbjudningskorten.

Sonay & Alex 28

Dubbelhäftad säkerhetsnål köpte jag på Panduro Hobby och fäste med grön ståltråd och sen täckte jag den med ett fint tunt band.

DSC_0262

Sonay & Alex 18

Sonay & Alex 12

Sonays fina halsband snickrade jag ju ihop själv, ni kan se hur jag gjorde här

savannasdrommar.se sonay och alex5

Brudbuketten, liten, söt, oregelbunden form och i varm gul och lite rosa och knuten med ett spetsband, perfekt till den enkla klänningen och pärlhalsbandet

savannasdrommar.se alex och sonay1

Gjorde en liten överraskning till brudparet som jag hängde på deras stolar

bild (5) kopia

savannasdrommar.se sonay och alex4

Tog en tjockare ståltråd och formade bokstäverna och klädde det med grönt och virade en tunn grön ståltråd om det

bild (3) kopia

bild (3)

Comments are closed.