Klänningarna

Visst är det något speciellt med klänningar från förr? Skapade med kärlek och burna vid högtider av tidigare generationer har de en historia att berätta. Dessutom tillverkade i ljuvliga kvalitetsmaterial och med omtanke som ofta inte alltid finns idag. Varje klänning här är personligt utvald och i finaste skick.

Här hittar du klänningar med karaktär från sekelskiftet fram till 1990-talet. Samlingen innehåller allt från spetsbroderade högtidskläder från början av 1900-talet till balklänningar från 1950-talet. De varierar i storlek mellan 32-44.

Klicka på respektive klänning för att se fler bilder och information. Ser du något annat på bilderna som du gillar så tveka inte att höra av dig, det mesta går att hyra!

Vid fotograferingen av klänningarna ansvarade frisören Sherri Moradi får hårstylingen. Du når henne på sherri.benisi@gmail.com

[gigabox id=”1″]

 

Planerar du en möhippa?
Varför inte låta bruden prova brudklänningar från förr på möhippan? Bruden får inspiration och en känsla för vilka former och snitt som klär henne bäst och ni får en mysig stund tillsammans. Jag står för bubbel och tilltugg.

Läs mer här om hur det går till att hyra en klänning.

 

[contact-form-7 id=”2594″ title=”Kontaktformulär 1″]

Lämna en kommentar