Bröllopslekar och drinkkväll

Igår hade vi drinkkväll med brudparet som gifte sig mitten på juni, vars bröllop jag koordinerade, se bilder från deras bröllop här.

Tärnorna och jag planerade en lek till brudparet som lektes på bröllopet, en stillasittande lek (I love) som liksom förlänger bröllopsdagen, ett helt år kan man säga. Leken går till så här: Man har en låda med 12 lappar i, en för var månad. Lådan ska vandra mellan gästerna till musik och när musiken stannar, ska den som håller i lådan dra en lapp och läsa vad den ska göra för brudparet och när, ex ”bjud brudparet på julbak i december”.

Den som fick ”drinkkväll i juli” är på semester hela juli månad, så jag och tärnorna med respektive tänkte att vi tar den och startade igår upp ”bjud brudparet på- året” med drinkkväll- färgstarkt, gott och mycket mycket trevligt.

DSC_0172

Pina Colada- Champagne med kokoskant

drinkkväll

drinkkväll1

DSC_0196

Mimosa, Strawberry Daiquiri, Mojito, Beer Mojito och Apple Martinis

Och alltså vet ni vad jag fick av dem igår!? Helt galet! Bara för att de var såå nöjda med mig som bröllopsfixare, att deras dag blev precis som de önskat och mer där till, vilket såklart är den bästa belöningen jag som bröllopskoordinator någonsin kan få. Förutom det då, så fick jag alltså ett presentkort för två på Asia Spa i Varberg (!!) – Spa, 3 rättersmiddag, övernattning och frukostbuffé. Hur glad blir man inte!? Underbart! Mmm vad jag ska njuta, jag ska ta med mig min älskade man (som låter mig ha alla dessa projekt igång som ibland tar över vårt hem totalt, utan att han ens rynka på näsan det minsta <3) han kan också behöva lite avkoppling, kanske kan vi åka dit när vi firar 2 årig bröllopsdag, så mysigt!

DSC_0059

Comments are closed.