glädjevecka

Efter att ha legat nerbäddad i nästan en vecka är jag äntligen på benen igen, jag är inte bra på det där att vara sjuk, jag blir alldeles för rastlös så denna vecka tar jag igen för förra veckans ”lathet”. Igår var jag och spanade in lite nya grejer att köpa in till uthyrningen, allt från handskar till hårspänne och brudklänningar, det är en butik som lagt ner, många fina saker. Idag har jag bröllopskonsultation med vinnarna av tävlingen från bröllopsmässan och det ska bli jätte kul, det kommer nog bli ett strandbröllop utomlands, härligt att få ta del av alla dessa olika typer av bröllop, inget är det andra likt, underbart!

40200b55a27b8da46018235e1ac08611

Imorgon börjar kören igen, ’du kan sjunga gospel’ med Gabriel Forss i Johanneskyrkan, detta året är vi fler tjejer som ska gå, glädjerus! Och på torsdag den 6 mars är det 5 år sen jag och min man träffades i en bar på lilla torg i Malmö och detta måste ju firas så klart! =)
På lördag ses vi hemma hos mig för mello-finalen, en liten uppvärmning inför ESC i Köpenhamn som vi så klart ska gå och se, party!