Blanda metaller

Nu har jag städat ut julen, den röda, murriga och lite tyngre julen och samtidigt som jag vill ha kvar den mysiga känslan som råder i december så vill jag ha in nytt och fräscht som nyper våren i baken ”vakna våren!”. Så nu leker jag runt med nätta siluetter, gröna blad men med en mysig nyans som sprider lugn. Jag tycker man kan blanda guld, silver, mässing, brons, ja, det flesta metallerna, så länge det finns en röd tråd som binder dem samman.

DSC_0401

DSC_0415

DSC_0450

DSC_0474

DSC_0477

DSC_0494

DSC_0498

5 comments on “Blanda metaller

  1. Sherri says:

    Det är såååå perfekt! Vackert!!

    View Comment
  2. Stina says:

    Så fint! Den guldiga brickan på första bilden har jag med! Precis fått den av pappa! Älskar den så mycket att jag serverar kaffe till mig själv på den!!

    View Comment