HYRA – KLÄNNINGAR

Varmt välkomna till min uthyrning av klänningar och allt som behövs för den perfekta dukningen för fest och bröllop. Här hittar du personligt utvalda klänningar med en historia att berätta och vackert porslin för festen med det lilla extra.

Låt dig inspireras av bilderna i galleriet nedan där det finns med detaljerad information om vad jag hyr ut.

Vid intresse, maila mig uppgifter om festen (vad du önskar hyra, datum, antal gärster) så kontaktar jag dig. Om så önskas hjälper jag gärna till med planering och dekorering av festen. Givetvis planeras varje uthyrning individuellt efter behov och önskemål. För priser och praktisk information, läs här.
Du når mig på savanna.fihnn@gmail.com

 

Klänningar
Visst är det något speciellt med klänningar från förr? Skapade med kärlek och burna vid högtider av tidigare generationer har de en historia att berätta. Dessutom tillverkade i ljuvliga kvalitetsmaterial och med omtanke som ofta inte alltid finns idag. Varje klänning här är personligt utvald och i finaste skick.

Här hittar du klänningar med karaktär från sekelskiftet fram till 1990-talet. Samlingen innehåller allt från spetsbroderade högtidskläder från början av 1900-talet till balklänningar från 1950-talet. De varierar i storlek mellan 32-44.

Klicka på respektive klänning för att se fler bilder och information. Ser du något annat på bilderna som du gillar så tveka inte att höra av dig, det mesta går att hyra!

 

 

Vid fotograferingen av klänningarna ansvarade frisören Sherri Moradi får hår stylingen och hudterapeuten Cecilia Radomska för sminkningen. Du når dem på: sherri.benisi@gmail.com och cecilia.radomska@gmail.com

Planerar du en möhippa?
Varför inte låta bruden prova brudklänningar från förr på möhippan? Bruden får inspiration och en känsla för vilka former och snitt som klär henne bäst och ni får en mysig stund tillsammans. Jag står för bubbel och tilltugg.

 

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Fråga för att undvika spam