Lilly och Josephine

Nu ska ni få se något vackert!
Det är modellen Lilly som visar upp de senaste tillskotten, klänningarna Lilly och Josephine som nu går att hyra. De fin fina bilderna har fotograf Josefin Johnsson tagit, passande att döpa klänningarna efter dessa söta töser. Josefin träffade jag på bröllopsmässan som jag nämnt tidigare och vi klickade direkt, vi tänker lite lika. Josefin jobbar också som stylist och visuel merchandiser och nu driver hon och hennes föräldrar en butik med massa fina antikviteter och vintageprylar i Åhus, ”Butik åh så fin i Åhus” heter den. Kolla in Josefins hemsida här och butiken här.

Otur med vädret hade vi denna dag, Sherri som gjort alla frisyrer till fotograferingarna hade lockat Lillys hår och gjort det så fint, det skulle ju bli uppehåll, vilket det till slut blev, men på tok för sent. Sminkning stod Sarah från Matas i Malmö för och allt smink bidrog Matas med, så det tackar vi för! Glöm inte bort att som medlem hos Matas får du 5% rabatt på allt du köper.

Till klänningarna..
Lilly är en hellång offwhite brudklänning i spets med lång ärm och V-ringad uringning från 1940-talet
För att hyra Lilly, kika här

savannas drömmar webbformat-5417 savannas drömmar webbformat-5425 savannas drömmar webbformat-5450 savannas drömmar webbformat-5460 savannas drömmar webbformat-5465 savannas drömmar webbformat-5512 savannas drömmar webbformat-5514 savannas drömmar webbformat-5519 savannas drömmar webbformat-5551 savannas drömmar webbformat-5553 savannas drömmar webbformat-5567 savannas drömmar webbformat-5578 savannas drömmar webbformat-5596

Och den tvådelade klänningen Josephine med sitt pampiga släp och vackert broderade liv.
Vill du hyra Josephine, kika här

savannas drömmar webbformat-5615 savannas drömmar webbformat-5636
savannas drömmar webbformat-5623

savannas drömmar webbformat-5669
savannas drömmar webbformat-5710
savannas drömmar webbformat-5726
savannas drömmar webbformat-5758
savannas drömmar webbformat-5749
savannas drömmar webbformat-5793
savannas drömmar webbformat-5809
savannas drömmar webbformat-5825

savannas drömmar webbformat-5837

 

Comments are closed.