Vilken helg!

Nu blir det ett sånt där långt inlägg igen, men så blir det lite när man inte hinner blogga men har mycket man vill visa och dela med sig av.

Vilken helg det varit! Förutom att kroppen inte verkar vilja bli helt frisk så mår jag så bra just nu, hög på livet!
Min man ’överraskade’ mig (min mamma råkade försäga sig förra helgen då vi egentligen skulle åkt iväg men jag hade lyckats göra andra planer) med ett dygn på The Lodge – tapas, spa, massage, 4 rätters, övernattning och en frukost som heter duga!
Tack min underbara man <3

savannasdrommar.se the lodge5

savannasdrommar thelodge1

savannasdrommar.se the lodge6

savannasdrommar.se the lodge 8

savannasdrommar.se the lodge4

savannasdrommar.se the lodge2

savannasdrommar.se the lodge3

savannasdrommar.se the lodge7

På lördagskvällen var vi bjudna på middag hos några vänner, dumplings med massa goda tillbehör och såser och en rawfoodtårta som var så  in  i  norden  gudomlig, av någon anledning tog jag aldrig någon bild på den.. vi hade nog för bråttom för att smaka.

savannasdrommar.se dumplings

och igår söndag var det fotografering av de senaste tillskotten i mitt vintageklännings harem. Denna gången var det den sprudlande och duktiga fotografen Josefin Johnsson som tog bilderna, henne träffade jag på bröllopsmässan, hon ställde också ut där och vi klickade direkt, två kreativa själar, jag har mött min like när det gäller pinterest, jag var tvungen att visa min man ”se, så många boards och pins Josefin har.. det är fler än jag som är beroende av pinterest!” Gå in och spana på Josefins pinterest här
Vi hade inte riktigt vädret på vår sida igår och fast att frisör-Sherri gjort Lilly jätte fin i håret så försvann lockarna snabbare än man kan säga ”locktång”, men Lilly var sååå vacker ändå och sminkningen och sminket stod Sarah från Matas för. Bra team!

DSC_1063

DSC_1065

DSC_1069

DSC_1073

DSC_1070

DSC_1078

DSC_1084

Åhh vad jag längtar tills jag får se Josefins bilder!