Girl Crush

Min Valentine idag är inte bara min man utan också alla underbara och vackra kvinnor, som är vackra på ALLA sätt, vänner som okända

Det finns klart många kvinnor att beundra och uppskatta, här är några av mina favoritskådespelerskor som jag har en girl crush på, som jag tycker gör världen liite vackrare genom sina personligheter. Det är ju ett bra mål att också sätta upp för sig själv.

Happy Valentine!

Savannasdrommar.se audrey,michelle,Carrie, Marion, Kirsten, Kristen, Elle, Drew, Zoeysavannasdrommar.se Jennifer, Jemima, Emma, Maggie

Girl Power
Jennifer Lawrence, Jemima Kirke, Emma Stone, Maggie Gyllenhaal, Zoey Deschanel, Kristen Wiig, Marion Cotillard, Audrey Tatou, Carrie Mulligan, Kirsten Dunst, Michelle Williams, Ellen Page och Drew Barrymore. Alla bilder är från Pinterest

OCH STORT GRATTIS TILL MIN ÄLSKADE VÄN SOM FYLLER 30 ÅR IDAG PÅ HJÄRTEDAGEN! <3

Comments are closed.