Bröllopsfeber

Vilken helg det har varit, jag är så lycklig! Jag har fått så fin respons av besökare på mässan, några kunde tom namnen på klänningarna och hade sina favoriter, det värmer i hjärtat ska ni veta, vilken belöning det är, att fler gillar och tror på samma grej som mig, jag är på rätt spår helt enkelt. Tusen tack för alla fina ord och uppmuntran, tack ALLA som har hjälp till! Jag fick även förfrågningar om att styla bröllop och samarbeta med andra, det ser jag verkligen fram emot, vilket år detta kommer bli!
Min monter blev nominerad till Allt om bröllops favoritmonter. Så kul!

savannasdrommar.se mässan

savannasdrommar.se mässan1

Alla som skrev upp sin mailadress är med i utlottningen om en gratis bröllopskonsultation och de 50 första att göra så fick dessutom en härlig goodiebag. I den låg ett önskearmband från mig och fina gåvor och erbjudande från Matas i Malmö som också sminkade mina tjusiga modeller, håret gjorde Sherri som även gjort alla frisyrer när vi fotograferade klänningarna.

savannasdrommar.se gåva3

savannasdrommar.se matas1

Tänkte att jag skulle berätta vad som var i påsen, för detta är riktigt häftigt tycker jag!
Inte nog med att där var prover från Matas egna ekologiska serie (jag älskar ju ekologiskt) och lite olika produkter från Danska märket Gosh som är helt fritt från parabener, så låg där med ett prov på parfym som Napoleon him self har tagit fram och använt för 200 år sen!! Rancé som märket heter sålde från början parfymerade handskar (!! ljuvligt) innan de skapade dofterna åt Napoleon och hans familj. Dofterna har namn efter vem de var gjorda till ex Joséphine efter Napoleons fru och Elise och Pauline som var hans döttrar. Man har hittat exakt de ingredienserna som Napoleon valde att ha i sin doft, och den luktar så gott! Man kan tro att den skulle vara tung och murrig men tvärt om, lätt och lite inslag av citron. Gå in på Matas i Malmö som är de enda som säljer dessa i södra Sverige och dofta på dem, de är otroligt vackra också, en perfekt bröllopspresent kanske!?

savannasdrommar.se gåvor1