Vacker som en lördag

Vacker som en lördag. Den meningen kom jag över när jag bodde i London, då en klasskamrat till mig lekte och skapade meningar av vårt kylskåpspoesi. ”Vhaakheer soum ein loordhaag, what does that mean!?”
Vacker som en lördag, för mig har lördagar mer eller mindre alltid betytt ledig dag, sovmorgon, frihet och något festligt eller mysigt på kvällen. Den förväntansfulla fredagen har blivit till sista chansen den här helgen, passa på att klä upp dig och gå ut eller att bara vara ledig och inte göra något alls (mer av det sistnämnda de senaste åren ;) ) men vad man än väljer, så är det en härlig känsla att kunna välja, lyxigt. Tror lördag är den vackraste dagen på veckan faktiskt, den mest uppklädda dagen på veckan, flest gifter sig då, man har de stora festerna den dagen, man har tid att göra sig lite extra fin, det är nog den mest tillfredsställande dagen iaf.
Så detta inlägg är tillägnas denna vackra lördag, jag ska bruncha med en av mina bästa vänner och sen ikväll ska jag fylla mitt hem med härliga kvinnor, vi ska trycka ihop oss i mina soffor, dricka vin, äta mintchoklad och kolla mello. Mmm vackra lördag!

blog.misskl.com

savannasdrommar.se saturday6

savannasdrommar.se saturday3

savannasdrommar.se saturday

savannasdrommar.se saturday1

savannasdrommar.se saturday8

savannasdrommar.se saturday2

savannasdrommar.se saturday4

Comments are closed.