Bröllopsmässan 2014

Idag har frisör- Sherri fått hoppa in som modell.  Jag och Sherri förstår varandra som ingen annan, vi har planerat stylingen för de flesta klänningarna tillsammans och bara genom att ta fram ett smycke, en sko eller beskriva lite snabbt med få ord en speciell look, förstår den andra faktiskt med en gång och på så sätt utvecklar vi tanken vidare tillsammans, vi drar verkligen fram det kreativa hos varandra.
Sherri har fixat de fina frisyrerna inför fotograferingarna och jag brukar säga att hon magiska händer, jag skulle aldrig få hår att forma sig och lägga sig på det sättet, inte ens med ett ton hårspray, duktig är vad hon är!

Jag har en jätte rolig nyhet att dela med mig av!
Jag ska stå på Bröllopsmässan på Slagthuset i Malmö 1, 2 februari 2014 med mina vintage brudklänningar och med bröllop/festdukningen jag hyr ut, jag ska även visa lite brudklänningar på mässans modevisningarna. Jag är så förväntansfull, detta ska bli så kul och jag har redan börjat planera hur jag ska dekorera min monter (såklart) och funderar på eventuella erbjudande eller tävlingar.
Hoppas ni kommer dit och kollar in mina klänningar på nära håll! = D

savannasdrommar.se edith3

savannasdrommar.se edith 2

savannasdrommar.se Edith1

savannasdrommar.se edith 15

savannasdrommar.se edith 7

savannasdrommar.se

savannasdrommar.se edith13

savannasdrommar.se edith9

savannasdrommar.se edith14

savannasdrommar.se edith11

Vi hade världens sötaste publik idag under fotograferingen, lilla godingen Lana

DSC_0819

3 comments on “Bröllopsmässan 2014

 1. Cecilia says:

  Så snygg mamma och så söt bebis :-) ! Så fint det blev!

  View Comment
 2. Josefin says:

  Hej! Jag kom hit av en slump och såg Sherri. Undrar om detta är den Sherri som jobbat på skult på nova?! Haft henne som frisör men nu är hon puts väck :(( jobbar hon fortf som frisör och isf vet du på vilken salong? Hoppas :)

  //Jossan

  View Comment
  • Savanna says:

   Hej Jossan! Visst är de det! Hon jobbar kvar där men är på mammaledighet (igen) ;) Fått en liten tös. Sherri har gjort frisyrerna till alla fotograferingar, hon är grym, så jag förstår att du saknar henne. Du når henne på sherri.benisi@gmail.com

   View Comment