Julklappstips

I veckan var jag hos tjejerna på Lite Kalabalik i gamla väster, de hade mingelkväll och bjöd på skumpa och annat gott! Jag passade på att köpa en julklapp till min mamma och en till mig själv ; ) Det blir ju inte så mycket till överraskning för min mamma om jag skulle visa hennes julklapp här så jag visar vad jag fick av mig själv, så får ni gå in och kika på deras hemsida för fler tips.

savannasdrommar.se kalabalik

Jag har ett annat bra julklappstips, något som lätt faller i skymundan men som inte ska underskattas.. Pusslet!
Vet du inte vad du ska ge i julklapp, ge ett pussel! Finns ju knappast ett mysigare sätt att umgås på, lite godis, lite glögg eller vin eller te, lite musik och så sitter man där runt bordet och myser och snackar om allt eller inget medan man ser hur motivet sakta men säkert uppenbarar sig.
Köp ett pussel i julklapp!

savannasdrommar.se pussel2

savannasdrommar.se pussel1

Comments are closed.