Sneak Peak

Då är det endast två fotograferingstillfällen kvar! puust! Ni kanske tror att jag inte gör något med tanke på tiden det går mellan inläggen.. men tvärt om! Hela min tillvaro handlar just nu om klänningarna, jag planerar hela tiden inför nästa fotografering, åker runt till olika second handbutiker för att hitta de perfekta skorna, in och ut ur Malmös alla blomsterbutiker för att hitta den exakta rätta färgen på blommorna och ett antal besök hos Panduro Hobby för att få just rätt nyans på midjebanden osv…  And I Love It! Det är ju sånt här jag gör bäst! Fixet inför.. fixet inför middagen, fixet inför festen, fixet inför resan.. fixare, det är vad jag är! Och när jag inte gör det så sitter jag och redigerar bilder, ja jäklar.. helt öm i pekfingret, alltid är det något som kan förbättras, ljuset, skuggan, opps där låg en fimpe på marken som vi får redigera bort! Ser fyrkantigt nu, men ack så fint det blir. Så stolt, över mina fina vänner som är med i detta projekt och över mig själv faktiskt, bilderna blir så mycket bättre än jag någonsin kunnat drömma om, klapp på axeln. Så om ni undrar var jag är, så sitter jag antagligen med ansiktet i skärmen för att sudda ut flugan som kom med på bild.

Här får ni en sneak peak från i lördags med Caroline

DSC_0480

DSC_0479

DSC_0477

DSC_0461

DSC_0456

DSC_0455

DSC_0476

DSC_0471

DSC_0467

DSC_0465

DSC_0463

DSC_0460

DSC_0459

Testar redigeringsprogrammets filter ”vintage” på dessa bilderna för omväxlings skull!

One comment on “Sneak Peak

  1. Cecilia says:

    Ja du ÄR duktig och jag e stolt över dig min vän ♥♥♥! Så fint det är! C U saturday :-D

    View Comment