6 oktober

Vilken helg! Idag är det ett år sen vi gifte oss! ETT ÅR SEN!!! swiich *och en häftig handrörelse som avslutas med ett knäpp med fingrarna* så fort gick det året.. och som en dans på rosor får jag säga! Hela dagen ligger så färskt i minnet och det var verkligen den lyckligaste dagen i mitt liv, man känner en sån glädje och otrolig tacksamhet åt alla som var där och som hjälpte till med allt för att göra just vår dag till den bästa!

 IMG_7294-Edit

 

IMG_7326-Edit

Så igår började vi firandet med en brakmiddag på restaurang Bastard, det var en bröllopspresent från mina arbetskollegor, mycket uppskattad! Maten där var såå god! Det är ett riktigt bra tips till bröllopspresent, ett restaurangbesök och varför inte på årsdagen!?
Förutom frukost serverad på soffan så blev jag bjuden på lunch i Smygehuk, där vi gifte oss och han hade med sig en hemlis i ryggsäcken som han senare tog fram och som jag fick öppna om jag lovade att vara gift med honom i ett år till.. okej då! ..jag vill ju veta vad som är i presentlådan (!) som jag snabbt la märke till var från Lotta Djossou. Det vackraste av armband! Två tranor som sveper runt handleden för att nå runt och pussa varandra, jag kunde inte ta mina ögon från det när vi gick runt där på Sveriges sydligaste udde.
DSC_0365

DSC_0372

DSC_0368

DSC_0370

DSC_0385

DSC_0406

DSC_0430

DSC_0440

DSC_0441

DSC_0382

Och idag var det lika vackert som för ett år sen, 6 oktober blev ett bra datum, det fick slumpen avgöra för vi visste vart vi ville ha bröllopet och gärna på sensommarn, så det var när Köpmansmagasinet var ledigt. 6 Oktober- när världen sprakar av gula och orangea och röda toner.

Efter en trip down memory lane så åkte vi på husvisning

DSC_0463

savannasdrommar.se dag18

savannasdrommar.se dag19

Här trivs man, men vad kommer budgivningen sluta på!?

Grattis till lilla hjärtebarnet Gry som bestämde sig för ett år sen att mamma och pappa inte skulle få gå på vårt bröllop utan hon vill träffa dom en vecka för tidigt! <3 Hon är min finaste bröllopsgåva! ; )

2 comments on “6 oktober

 1. Jenny says:

  Men fasiken, jag satt ju och stirrade på armbandet under hela frukosten. Varje gång jag tänkte säga hur fint det var, började någon annan prata.
  Väldigt vackert, vilken fin present!!

  View Comment
 2. Gry says:

  Det var en ära att födas på er bröllopsdag! Vi kommer föralltid dela något stort och underbart, fyllt med kärlek, omtanke och ömhet <3
  Kärlek och grattis till er, till oss ;-)
  / Gry m. familj

  View Comment