Idala Gård

Onsdag, idag gick solen upp 1 min i sju och kommer gå ner 1 min i sju, det vet jag tillsammans med massa annan onödig fakta för det sa de på TV i morse, jag ligger på soffan, glor på TV och snörvlar.. höstens första förkylning är här, Nyhetsmorgon, Malou efter tio, Real housewifes of Beverly hills och ändå är jag så förbaskat uttråkad! Tur Ellen Degeneres show börjar snart!

Med datorn i knäet sitter jag och kollar genom mina foton och tänkte bjuda på de här bilder från i lördags som gör mig glad och tacksam, jag fick följa med på en överraskning som min vän planerat för sin familj. Vi hade ingen aning om vart vi skulle och efter att hållit andan när vi kört förbi kyrkorna längst Söderslätt så kommer vi fram till Idala Gård, liiite sena så vi missade vinprovningen i grupp, men med välkomstdrink i handen minglade vi runt på den fina gården en stund och sen fixade personalen det så att vi fick en privat vinprovning, bra där!

DSC_0163

savannasdrommar.se idala

savannasdrommar.se idala1

savannasdrommar.se idala22

savannasdrommar.se idala3

savannasdrommar.se idala2

Rött och Italiensk, aldrig fel!

savannasdrommar.se idala11

savannasdrommar.se idala10

DSC_0232

savannasdrommar.se idala5

DSC_0258

DSC_0257

savannasdrommar.se idala21

savannasdrommar.se idala12

Tapastallrik till att börja med, följt av en kantarellsoppa som jag kommer drömma om länge och avslutningsvis hjortfilé, perfekt tillagad! mmmm och till detta massa goda viner som vi tidigare smakat på under provningen.

savannasdrommar.se idala17

DSC_0273

A+ till Idala Gård och <3+ till Maria som fixat denna fina överraskning som jag är så glad över att jag fick följa med på, det var en super trevlig kväll!

Idala Gård arrangerar även bröllop och varför inte stanna över på deras gårdshotell, smidigt och mysigt med allt på samma plats! ; )