Italien

Jag älskar Italien, jag älskar allt med Italien, maten och vinet, landskapet med kullar och berg, oliv-,vin- och hasselnötsodlingar så långt ögat kan nå, de vackra gamla stenhusen som de höga cypressträden leder upp till och människorna som är så karismatiska och passionerade med sitt temperament och sätt att uttrycka sig men samtidigt så kärleksfulla, det känns som att de vet hur man njuter till fullo.

Jag var nog Italienare i mitt förra liv, det håller min man med om… *snapp snapp*
Vi åkte från kompisarna i Cannes och körde längst kusten genom Nice och Monaco till Sanremo i Italien, kvällsmarknad och en dag på stranden innan vi körde vidare till Milano.
Milano är fint, men jag blev inte helt såld, fina gamla byggnader och urläckra skyltfönster men jag tror att när man som vi kommer från några av de pampigaste städerna så faller nog Milano i skymundan tyvärr. Men attans vad snygga alla är där, medan jag smälter bort i de 35 graderna struttar Italienskorna runt i höga klackar och flowy hår som ur en reklamfilm från L’oréal och männen i kostymer som sitter som inga andra kostymer jag sett förr!
Rivieran

savannasdrommar.se rivieran3

savannasdrommar.se rivieran2

savannasdrommar.se rivieran1

savannasdrommar.se rivieran

Sanremo

savannasdrommar.se sanremo3

savannasdrommar.se sanremo 4

Sockervadd och egendesignade skor

savannasdrommar.se sanremo2

savannasdrommar.se sanremo5

sol och sen in och ut ur tunnlar hela vägen till Milano

savannasdrommar.se sanremo

Milano

savannasdrommar Milano 6

savannasdrommar.se milano1

savannasdrommar.se milano7

savannasdrommar.se milano2

savannasdrommar.se milano4

savannasdromar.se milano 3

savannasdrommar.se milano

Comments are closed.