Compisar i Cannes

Yeay! Kompisar! Vi mötte upp Anna och Fredrik i Cannes, dom har blivit vårt res-par skulle man kunna säga.. vi har rest runt tillsammans i Asien, varit på weekend i London och nu några dagar i Cannes. Med likasinnade blir det nog lätt så..

Killarna fick leka av sig, det var svårt att få en ”normal” bild på dom och jag tappade räkning på hur många öl de drack i poolen medan jag och Anna bara njöt av att få vara, ta några djupa andetag varm luft och bara njuta av semestern och sällskapet

savannasdrommar.se cannes7

savannasdrommar.se cannes10

savannasdrommar.se cannes12

savannasdrommar.se cannes11

savannasdrommar.se cannes13

savannasdrommar.se cannes14

savannasdrommar.se cannes2

savannasdrommar cannes1

Nu ska ni få världens bästa tips.. EVER!

savannasdrommar.se cannes8

Alltså jag har nog ätit det godaste som finns på denna jord! Är ni i Cannes så MÅSTE ni gå hit och äta!!

Inte nog är det fantastisk service och en härlig stämning när ägaren tar fram gitarren och sina bästa spanska låtar, utan maten.. åhh den maten..

Fördrink och två förbestämda förrätter, först en paté som legat i ugnen i 4 timmar med sallad och salami och sen det absolut mest fantastiska jag någonsin smakat på, riccotta fylld ravioli i tryffelsås, alltså det finns inga ord som kan beskriva denna rätt.. heaven on earth!

Du får även en shot vodka som du ska ta mellan rätterna för att göra plats för nästa

6-7 alternativ av varmrätt och till detta fick man potatisgratäng. Yummi!

Chokladfondant, Pannacotta, Macroner, Citron och Marängpaj ja, vad väljer man till efterrätt då? Jag har längtat efter citron och marängpaj så det blev mitt val, som tur tog vi alla olika så man kunde smaka på allt.. Mmmmmmmm

savannasdrommar.se cannes6

savannasdrommar.se cannes4

savannasdrommar.se cannes5

Som grädde på moset var det fyrverkeritävling i bukten, vi delade flaskan vin vi fick ta med oss från restaurangen och beskådade spektaklet uppe från en kulle.

Denna underbara dag avslutade killarna på Casinot genom att smälla 20 Euro var och jag och Anna gick och tog en drink och pratade om att bli pensionärer..

savannasdrommar cannes

Comments are closed.